- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cosmote a lansat servicii 3G in 11 orase din tara, cu preturi incepand de la 11,9 euro (FOTO)

21 Apr, 10:32 • emanuel.ceciu
Operatorul Cosmote Romania a lansat miercuri servicii 3G de internet mobil in banda larga, cu viteze de transfer de pana la 21,6 Mbps, in 11 orase din tara si alte 300 de localitati, pentru care sunt oferite trei planuri tarifare, a anuntat compania.
Cosmote a lansat servicii 3G in 11 orase din tara, cu preturi incepand de la 11,9 euro (FOTO)

Astfel, orasele in care serviciul este disponibil de astazi sunt Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Galati, Craiova, Brasov, Moinesti, Oltenita si Orastie, precum si in alte 300 de localitati din tara.

Pentru acest serviciu sunt oferite trei planuri tarifare: Connect Eco – 11,9 euro/luna, TVA inclus (5GB), Connect Pro – 18 euro/luna (10 GB) si Connect Ultra – 24 euro (20 GB).

„O sa fiti surprinsi cat de rapid vom extinde servciile 3G in tara”, a declarat Steafanos Theocharopoulos, CEO Comote Romania, fara a oferi o cifra exacta in ceea ce priveste numarul de orase si localitati.
[gallery:62]
Reteaua 3G acopera in prezent in proportie de 58% populatia Romaniei, iar serviciile sunt disponibile si in roaming, in 30 de tari.

Pe langa serviciile 3G, in magazinele Comote este disponibila o noua soltuie de conexiune la internet pentru laptop, prin intermediul Connect EVDO, care permite viteze de transfer de pana la 3,1 Mbps.

Pentru aceasta solutie sunt oferite 4 planuri tarifare, cu preturi cuprinse intre 8 si 26 de euro, in functie de trafic, de la 2 la 20 GB/luna.

Odata cu acest serviciu, Comote a lansat si trei laptopuri si 2 modemuri pentru 3G.

Compania va dezvolta reteaua 3G in coloborare cu Telemobil (Zapp), companie pe care a achizitionat-o in urma cu aproape un an.