- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cum explica ministrul Comunicatiilor investitia de 500 mil. euro in portalul eRomania? \”Eu am 1,91 si 108 kile, e greu sa ma opreasca cineva!\”

27 May, 16:20 • emanuel.ceciu
Presa a contestat vehement nu atat proiectul online eRomania, cat suma extrem de mare pe care statul vrea sa o investeasca in "mega-portal". Intrebat cum explica marimea investitiei, Gabriel Sandu, ministrul Comunicatiilor, a evitat un raspuns direct, alegand in schimb sa critice sistemul actual de interactiune a statului cu cetateanul.
Cum explica ministrul Comunicatiilor investitia de 500 mil. euro in portalul eRomania? \Eu am 1,91 si 108 kile, e greu sa ma opreasca cineva!\

„Multi s-au pus in calea reformelor mele. Eu am 1,91 si 108 kile, e greu sa ma opreasca cineva!”, a spus ministrul Sandu in cadrul conferintei Ziua Comunicatiilor, cand a fost intrebat in legatura cu investitia in portalul eRomania.

Acesta a relatat despre cateva ocazii in care el insusi s-a aratat frustrat de sistemul de plati ale taxelor, dar si de indaratnicia unor functionari.

„Este necesar sa realizam un astfel de portal care sa faciliteze plata online a facturilor catre utilitati publice, a impozitelor, un portal care sa le reuneasca pe toate cele actuale si sa ajute cetateanul in economisirea de timp si nervi”, a mai spus acesta.

„S-a apucat unu’ sa scrie pe nu stiu unde ca e un site de 500 milioane euro si asta a fost. Nu, e mult mai mult decat un site!”, a mai spus ministrul Comunicatiilor.