- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cum vor arata laptop-urile viitorului? A inceput batalia designerilor (GALERIE FOTO)

05 Sep, 12:46 • emanuel.ceciu
"Subtiri si usoare" vor fi cuvinte de ordine pentru laptop-urile anilor viitori. Designerii marilor companii spun ca pana in 2015, mai toate notebook-urile vor avea ecrane touchscreen, si desi in general isi vor pastra formele actuale, datorita noilor tehnologii, unele dintre ele isi vor putea modifica forma. Vezi o galerie foto cu posibile modele de laptop-uri ale viitorului.
Cum vor arata laptop-urile viitorului? A inceput batalia designerilor (GALERIE FOTO)

Modelele sunt realizate dupa design-uri realizate de echipe din cadrul celor mai mari producatori de laptop-uri din lume – HP, Asus sau Dell, dar si de independenti.

Designerii nu sunt constransi de reguli impuse de manageri de produse, ingineri, miscari de marketing sau alte norme ce-si pun amprenta pe produse inainte ca acestea sa iasa pe piata. Ei pot crea orice fel de produse, unele de domeniul stiintifico-fantasticului, care la un moment dat, in viitor, ar putea sa iasa si in comert.

Astfel de modele ne pot face sa realizam ca desi pana in prezent nu am simtit lipsa anumitor specificatii sau optiuni, acestea ar putea sa se dovedeasca folositoare.

Desi multe dintre modele de mai jos se situeaza deocamdata in Lumea Imaginatiei, acestea sunt totusi indicatoare clare ale perspectivelor din urmatorii ani, de pe acest segment.

Cati dintre dumneavoastra si-ar fi inchipuit, acum cinci ani, ca vom sta in fotolii si vom naviga pe Internet de pe o tableta PC? Probabil ca multe dintre aceste design-uri vor fi privite ca fiind „ceva normal” de catre oamenii din 2015 sau chiar mai devreme.