- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Electro Alfa International cere falimentul RCS&RDS pentru datorii de 236.000 lei

03 Dec, 14:59 • emanuel.ceciu
Producatorul de echipamente electrice Electro Alfa International din Botosani a cerut in instanta falimentul companiei telecom RCS&RDS, pentru neplata unei datorii de 236.000 lei (circa 56.000 euro).
Electro Alfa International cere falimentul RCS&RDS pentru datorii de 236.000 lei

Compania Electro Alfa International, cu sediul principal in Botosani, a livrat companiei autohtone RCS&RDS tablouri electrice in valoare de 236.000 lei.

„Parte din acestea s-au defectat insa si, odata cu asta, s-au ars si echipamente ale RCS&RDS care erau cuplate la tablouri. Urmare a acestui incident, compania telecom a refuzat sa plateasca pentru panourile electrice, drept pentru care i-am chemat in judecata”, a declarat pentru DailyBusiness.ro un oficial al Electro Alfa International.

Reprezentantul companiei a subliniat ca tablourile electrice defecte au fost reparate, conform contractului, insa, chiar si asa, RCS&RDS a refuzat plata. „Nu putem fi facuti raspunzatori de faptul ca celor de la RCS&RDS li s-au defectat echipamente adiacente, deoarece noi am livrat tablourile electrice exact pe specificatiile cerute de compania telecom„, a mai subliniat oficialul Electro Alfa International, companie cu venituri de circa 30 milioane de euro la nivelul lui 2008.

Prima infatisare in fata instantei este programata pe data de 5 februarie 2010, conform site-ului Tribunalului Bucuresti.

Contactati de DailyBusiness.ro, oficialii RCS&RDS nu au dorit sa comenteze asupra acestui subiect.