- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Fostul manager Cisco Romania preia conducerea companiei autohtone Frontal Communication

23 Sep, 14:12 • emanuel.ceciu
Bogdan Constantinescu, fostul country manager al Cisco Romania, a fost numit la conducerea companiei autohtone integratoare de sisteme si solutii IT&C Frontal Communication.
Fostul manager Cisco Romania preia conducerea companiei autohtone Frontal Communication

Acesta l-a inlocuit pe Sebastian Banica.

„Abia asteptam sa ma apuc iar de lucru, dupa un concediu prelungit de aproape doua luni. Poate o sa ziceti ca sunt ‘defect’, dar cred ca sunt dependent de a construi ceva, a solidifica o companie, si exact asta am de gand sa fac aici”, a declarat Bogdan Constantinescu, pentru DailyBusiness.ro.

Mandatul lui Constantinescu la compania autohtona detinuta in procent de 90% de compania austriaca General Communication este pe termen nedefinit. Fostul sef al Cisco Romania a subliniat ca principalele sale target-uri sunt largirea portofoliului de servicii in special pe zona de integrare si iesirea pe plan international cu Frontal Communication.

Sebastian Banica va prelua alte functii in cadrul Omnilogic, companie partenera cu Frontal. „Vom incerca, impreuna cu Omnilogic, sa colaboram din ce in ce mai strans”, a mai spus Constantinescu.

Bogdan Constantinescu, 43 de ani, este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, departamentul de Electronica Aplicata din cadrul Facultatii de Electronica si Comunicatii. Este casatorit si are doi copii.

Bogdan Constantinescu activeaza in industria IT&C din Romania inca din anul 1992, ocupand functii de conducere in IBM si Microsoft. In anul 2001 a inceput colaborarea cu compania Cisco Systems ca Enterprise Account Manager, avansand in cadrul organizatiei pana la pozitia de Country Manager. Din data de 24 iulie 2009, Bogdan Constantinescu a decis sa isi continue dezvoltarea profesionala in afara Cisco Systems.