- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Furnizorul de software de salarizare WizSalary estimeaza venituri de 1 mil. euro in Romania, in 2009

28 Oct, 11:34 • emanuel.ceciu
Compania israeliana furnizoare de solutii software de salarizare WizSalary va inregistra in Romania in 2009 venituri de circa 1 mil. euro, in crestere cu 19% fata de anul precedent, pe fondul evolutiei numarului de salarii procesate, conform oficialilor companiei.
Furnizorul de software de salarizare WizSalary estimeaza venituri de 1 mil. euro in Romania, in 2009

Veniturile companiei provin din 3 surse: vanzarea de licente pentru produsul de salarizare, operatiunile de actualizare si suport tehnic, respectiv outsourcing de procesare de salarii.

Outsourcingul de salarizare reprezinta principala directie de dezvoltare a serviciilor companiei pentru 2010, alaturi de trecerea tuturor clientilor pe noua versiune de WizSalary.

In prezent, aproape 20% (514.400) din cei 2,76 milioane de salariati in mediul privat isi primesc lunar salariile cu ajutorul aplicatiei WizSalary. Solutia este folosita de 1.547 de companii din toate domeniile, conform lui Richardo Turcu, director general WizSalary. In primele 9 luni ale anului, compania si-a crescut cu mai mult de 100% numarul de salariati ai clientilor procesati in outsourcing, de la 3.000 la 7.000.

Potrivit datelor INS, la 31 august 2009, in Romania erau inregistrati 4,48 milioane de salariati, dintre care 2,76 milioane in mediul privat.

„Ne-am adaptat modelul de licentiere astfel incat sa se potriveasca cel mai bine cu regulile financiare ale clientilor nostri. De asemenea, in acest mediu legislativ instabil si in permanenta schimbare, ceea ce conteaza cu adevarat sunt actualizarile, mentenanta si suportul, nu licenta initiala”, a declarat Richardo Turcu.

Compania a fost fondata in 1998 si a demarat operatiunile comerciale in 1999.

WizSalary este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii software de salarizare pe criteriul numarului de salarii gestionate, cu 515.400 de salarii lunare procesate si o baza de 1.547 de clienti, companii de toate dimensiunile. Are 26 de angajati si este detinuta de companiile Afek Trading din Israel si Wizrom Software, membra a grupului One1 Software Technologies – unul dintre primii 5 jucatori pe piata IT din Israel.

Pentru a aniversa cei 10 ani de activitate, compania WizSalary va organiza o conferinta in a doua jumatate a lunii noiembrie.