- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Gecad Net vrea sa-si dubleze veniturile din vanzarea de produse Kaspersky la 1 mil. $

03 Mar, 13:45 • emanuel.ceciu
Gecad Net, companie specializata pe comercializarea si implementarea produselor software, urmareste pentru acest an dublarea veniturilor provenite din parteneriatul cu producatorul de antivirusi Kaspersky Lab Romania, pana la circa 1 mil. $ (0,79 mil. euro), au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Gecad Net.
Gecad Net vrea sa-si dubleze veniturile din vanzarea de produse Kaspersky la 1 mil. $

Gecad Net a anuntat marti extinderea solutiilor de business dezvoltate de Kaspersky Lab, pe segmentul afacerilor private, atat in Romania cat si in Bulgaria.

„Vrem sa ne indreptam veniturile totale din vanzarea de solutii Kaspersky catre un milion dolari americani pentru Romania si Bulgaria, cumulat (cele doua piete unde compania distribuie produsele Kaspersky – n.r.)”, a declarat Gabriela Mechea, director general Gecad Net.

Compania nu a oferit informatii privind veniturile inregistrate in 2008 insa, conform declaratiilor anterioare, Gecad Net urmarea sa realizeze venituri in crestere cu 25% pana la 6,8 mil. euro.

„Nu am anuntat inca cifra de afaceri pe 2008. Din pacate, dat fiind mediul economic foarte instabil ne este totodata destul de greu sa estimam ce vanzari vom avea in acest an. Mizam totusi pe un plus de 10% si intentionam sa ne tinem de acest obiectiv”, a declarat Mechea pentru DailyBusiness.ro.

„In acest an ne vom concentra eforturile de business development si promovare in zona serviciilor de infrastructura IT si de securitate, in zona solutiilor software de securitate si a auditurilor de site-uri si aplicatii web, unde este mai probabil ca piata sa nu fie atat de afectata de criza cum sunt alte segmente ale IT-ului romanesc”, a mai spus reprezentanta Gecad Net.

Gecad Net dispune in prezent de o retea de distributie de software cu acoperire nationala, formata din aproximativ 100 de parteneri. „In Bulgaria ne dorim sa crestem numarul companiilor cu care colaboram pe solutii de securitate la aproape 20 pana la finalul acestui an”, a adaugat Gabriela Mechea.

In ceea ce priveste strict parteneriatul cu Kaspersky, oficialii Gecad Net au declarat ca se vor axa pe segmentul corporativ, acordand totodata atentie si companiilor mici si mijlocii.

Gecad Net este o companie specializata in comercializarea si implementarea aplicatiilor software, furnizeaza optiuni adecvate de licentiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicatie web si asigura solutii profesionale de securitate IT sub brandul propriu Sentinet.

Gecad Net este companie membra a Grupului Gecad.