- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

InfoTouch a lansat o noua tableta de 10.1 inchi, cu Android 4.0.4

25 Jul, 15:06 • adrian.mihaltianu
InfoTouch Systems a anuntat miercuri ca a lansat tableta iTab 1011, cu procesor RK3066 Dual Core si  Quad Core GPU Mali400, cu ecran de 10.1 inchi IPS cu rezolutia 1280x800 capacitiv, adresandu-se atat segmentului home-user cat si celui de bussiness.
InfoTouch a lansat o noua tableta de 10.1 inchi, cu Android 4.0.4

Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.0.4 cu suport Flash 11.1 si se conecteaza la internet prin Wi-Fi sau 3G extern.

Tableta are 1Gb RAM, 16 Gb memorie interna de stocare, doua web-cam-uri, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, Bluetooth, 1 port microUSB/OTG pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video si pentru conectarea de device-uri externe: modem 3G, tastatura, mouse, 1 port micro HDMI ce permite vizualizarea de filme full HD pe TV.

Ecranul de tip IPS (In-Plane Switching-ecranul LED folosit prima data pe iPad1) permite vizionarea de imagini clare, fara distorsiuni de culoare, viu colorate, din orice unghi pana la 178 de grade, indiferent cum rotim sau inclinam tableta.

Cele 2 baterii de 3600 mAh din interiorul tabletei asigura o autonomie de cel putin 8 ore la redarea de filme.De asemenea playerul video poate reda filmele cu subtritare.

Pretul de lista al tabletei este de 1.399 lei.

InfoTouch Systems este o companie romanesca specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch infoTouch iTable, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC.