- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Integrarea afacerilor RHS si Tornado Sistems se va finaliza la sfarsitul T1 2010

12 Oct, 13:58 • emanuel.ceciu
Integrarea afacerilor RHS Company si Tornado Sistems, doi dintre cei mai mari distribuitori de IT&C din Romania, se va finaliza la sfarsitul primului trimestru al anului viitor, potrivit reprezentantilor RHS.
Integrarea afacerilor RHS si Tornado Sistems se va finaliza la sfarsitul T1 2010

„Din punct de vedere legal, structura tranzactiei nu se incadreaza in categoria „fuziune”. Practic, se realizeaza o integrare operationala, insemnand cumularea know-how-ului si a resurselor celor doua companii, proces care se va finaliza la sfarsitul T1 din 2010″, au precizat reprezentantii companiei.

Cele doua companii isi vor pastra denumirile si personalitatea juridica, dar se vor concentra pe segmente de piata diferite. Astfel, Tornado Sistems isi va directiona eforturile exclusiv asupra domeniului de baza, cel al retelisticii si al comunicatiilor, si vor fi pastrate in portofoliu branduri precum Allied Telesis, Brand-Rex, Cisco, Qubs, Reichle & De Massari. RHS Company va distribui intreg portofoliul de produse care va include branduri precum APC, Asus, Canon, HP, IBM, Lenovo, Microsoft, Samsung, Toshiba.

Tornado si RHS Company au afaceri cumulate de 136 mil. euro la nivelul anului 2008, integrarea lor creand astfel cel mai mare jucator de pe piata locala de distributie.