- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Integrarea Combox Delivery in Asesoft va costa circa 200.000 euro

13 Jun, 12:10 • emanuel.ceciu
Procesul de integrare al companiei autohtone de distributie periferice IT, media si componente Combox Delivery in activitatea Asesoft Distribution va implica costuri de circa 200.000 euro, au declarat pentru DailyBusiness oficialii companiilor.
Integrarea Combox Delivery in Asesoft va costa circa 200.000 euro

Asesosft Distribution a preluat in aprilie 50% din actiunile Combox Delivery, intr-o tranzactie de 2 mil. euro.

„Vom incerca sa pastram activitatile noastre oarecum separate, dar trebuie totusi sa investim in sistemele informatice, sa le punem ‘la comun’ pentru a nu ne intersecta in mod ineficient activitatile, sa optimizam sistemele informatice (ERP) si logistica”, a declarat Iulian Stanciu, general manager Asesoft Distribution.

Astfel, costurile de implementare ale sistemului informatic Optimus Enterprise Resource Planning (ERP) se vor ridica la circa 40.000 euro, cu finalizare pe 15 iulie.

Marirea parcului de masini, a numarului de oameni precum si inchirierea unui depozit vor implica costuri de 150.000 euro, pana la finele lui 2008, a declarat pentru DailyBusiness Vlad Dumitru, manager al Combox Delivery.

In prezent, actionariatul companiei este impartit in mod egal intre Asesoft si Vlad Dumitru, director general al Combox Delivery.