- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

John Cusa revine la conducerea Tornado Sistems, cu focus pe vanzari

19 Aug, 11:10 • emanuel.ceciu
John Cusa a redevenit de luni director executiv al distribuitorului IT&C Tornado Sistems, inlocuindu-l astfel pe Gerald Meier, al carui contract a expirat luna aceasta. Meier va parasi compania dupa ce a ocupat postul de director executiv timp de un an.
John Cusa revine la conducerea Tornado Sistems, cu focus pe vanzari

„Gerald Meier s-a axat foarte mult pe segmentul online, in timpul mandatului sau dezvoltandu-se servicii precum eOfertare sau platforma eTornado”, a declarat pentru DailyBusiness.ro un reprezentant al companiei.

Acesta a spus ca Meier se afla in prezent in concediu, in Romania, urmand ca cel mai probabil dupa terminarea acestuia sa paraseasca tara.

John Cusa s-a dedicat in ultimul an unor proiecte colaterale legate de grupul de firme Tornado, dar si derularii unor proiecte personale.

„Odata revenit la Tornado Sistems in functia de director executiv, Cusa se va axa si mai mult pe partea de vanzari, coordonand mai activ acest segment in incercarea de a creste cifra de afaceri a companiei”, a mai spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantul companiei.

Cusa are o experienta de aproape 13 ani alaturi de Tornado, ocupand mai multe functii in acest timp.

Tornado Sistems estimeaza ca va obtine in anul fiscal 2007-2008 afaceri in crestere cu 30%, pana la aproximativ 175 milioane dolari. Oficialii companiei au declarat ca se asteapta la o crestere similara si pentru anul fiscal 2008-2009 (ce se va incheia in iunie 2009 – n.r.).