- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

OE Investment vrea pe piata din Romania incasari de 1,5 mil. euro din terminale de plata instant

29 Jun, 12:24 • cristina.mihai
Firma cu actionariat rus OE Investment, care activeaza pe piata platilor instant, a intrat pe piata romaneasca cu un serviciu de plati de la care vrea incasari de 1,5 mil. euro in acest an, au declarat reprezentantii companiei.
OE Investment vrea pe piata din Romania incasari de 1,5 mil. euro din terminale de plata instant

Primele terminale instalate de companie sunt deja disponibile in Bucuresti si permit efectuarea platilor de incarcare pentru serviciile de telefonie mobila de la operatorii Orange, Vaodafone si Cosmote.

Compania vrea sa instaleze cel putin 500 de terminale in Romana pana la finalul anului si sa extinda gama de plati acceptate adaugand si furnizori de servicii Internet, jocuri online sau bilete de avion.

In viitorul apropiat, terminalele vor fi disponibile si in provincie, in orase ca Iasi, Cluj, Galati si Constanta. Reprezentantii companiei au declarat ca intentioneaza sa se extinda cu precadere in provincie, unde vor sa amplaseze 60% in totalul de terminale propuse pentru acest an.

In 2009 cifra de afaceri a OE Investment la nivel global a fost de 10, 8 miliarde euro, din care 80% pe piata din Rusia.