- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange a ajuns la 2.900 de angajati si cauta personal in special pentru call-centere

02 Jul, 00:01 • emanuel.ceciu
Orange Romania a depasit limita de 2.900 de angajati la finele lunii mai, iar in continuare cele mai multe recrutari se vor face pentru departamentele de relatii cu clientii, au spus pentru DailyBusiness reprezentantii operatorului.
Orange a ajuns la 2.900 de angajati si cauta personal in special pentru call-centere

La finele anului trecut, compania telecom anuntase ca are 2.750 de angajati si ca pana la finalul lui 2008 va ajunge la circa 3.000 de angajati.

„Vom depasi cu siguranta numarul de 3.000 de angajati la finele anului”, a confirmat targetul un oficial al companiei.

Reprezentantii operatorului au declarat pentru DailyBusiness ca in perioada urmatoare cele mai multe recrutari de personal se vor face pentru departamentele de relatii cu clientii.

Pe langa recrutarile de personal pentru departamentele de relatii cu clientii, in special in Bucuresti, Timisoara si Cluj, operatorul telecom va mai angaja si personal in retail (Orange shops – n.r.).

„Orange va investi si anul acesta in extinderea retelei de magazine proprii. In prezent Orange are 82 de magazine proprii atat in resedintele de judet cat si in orase mai mici precum Petrosani, Campina, Pascani, Fagaras sau Sighetu Marmatiei. Pana la sfarsitul anului ne propunem sa avem in jur de 100 de Orange shops in Romania”, a precizat reprezentantul Orange Romania.

Pe langa extinderea la nivel de magazine, oficialii Orange Romania au declarat ca doresc ca pana la finele lui 2008 sa ofere servicii de acces mobil in banda larga 3G+ clientilor din 400 de localitati.

„Anul acesta Orange va investi aproximativ 200 de milioane de euro in dezvoltarea retelei de voce si date, in extinderea retelei de distributie si lansarea unor noi produse si servicii”, a spus reprezentantul Orange Romania.

Principalul concurent al Orange Romania, Vodafone, a atins numarul de 3.000 de angajati in februarie 2008.