- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Ostahie a inlocuit un Media Galaxy cu un magazin Altex, in Iulius Mall Timisoara

13 Feb, 13:01 • emanuel.ceciu
Retailerul IT&C electronice si electrocasnice Altex a inchis luna trecuta magazinul Media Galaxy din Iulius Mall, Timisoara, deschizand in locul sau un magazin marca Altex, de dimensiuni mai reduse.
Ostahie a inlocuit un Media Galaxy cu un magazin Altex, in Iulius Mall Timisoara

Oficialii Altex au declarat pentru DailyBusiness.ro ca inchiderea unui magazin mai spatios si inlocuirea acestuia cu unul mai mic nu face parte din strategia generala a companiei, ci a fost „o adaptare la situatie”.

„Situatia la Timisoara a fost in contextul in care Iulius Mall se reorganizeaza pentru a face loc unui hipermarket. Nu este nicidecum o regula , ci o adaptare la situatie, si cum suprafata alocata comercializarii de produse electronice, electrocasnice, a fost micsorata (nu foarte mult de altfel) este mai propriu marcii Altex”, a declarat Dan Ostahie, presedinte si fondator Altex.

Media Galaxy-ul din Iulius Mall a fost deschis in 2005 si avea o suprafata de circa 2.000 mp.

„Aceasta suprafata este mult sub standardele magazinelor Media Galaxy de astazi, care au suprafete cuprinse intre 3000-3.500 mp”, a mai spus Ostahie.

Compania a anuntat deschiderea magazinului Altex din Iulius Mall la finele lunii ianuarie. Investitia in magazin a fost de 0,5 mil. euro.