- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Retailerul IT&C SigmaNet vrea afaceri in crestere cu 50% anul acesta, pana la 2 mil. euro

23 Oct, 11:09 • emanuel.ceciu
Compania de retail IT&C SigmaNet estimeaza o crestere de 50% a afacerilor pe anul in curs, pana la 2 milioane de euro, dupa ce in mai compania si-a mutat sediul pentru a reduce costurile operationale cu 40%.
Retailerul IT&C SigmaNet vrea afaceri in crestere cu 50% anul acesta, pana la 2 mil. euro

Oficialii companiei au subliniat ca pana in septembrie, inclusiv, vanzarile SigmaNet au inregistrat o evolutie de 40% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

„Cred ca suntem printre putinele magazine online din retailul IT&C care lucreaza pe profit in prezent”, a declarat Bogdan Socol, manager al companiei.

„Ca si restul magazinelor online de IT&C si SigmaNet trece acum printr-o perioada mai dificila. Insa spre deosebire de concurenta, noi am urmarit permanent costurile, am monitorizat continuu profitul. Nu ne intereseaza sa crestem, asa cum au facut-o altii, cu 200%, cu costuri exagerate de advertising, pentru ca mai apoi sa dea faliment pentru ca nu au stiut sa adauge in rapoarte si profitul „, declara Bogdan Socol, managing partner SigmaNet.

Compania a inregistrat in 2008 un profit de circa 8.000 euro, conform Ministerului de Finante. SigmaNet urmareste sa realizeze profit si in acest an, fara sa ofere o suma aproximativa. Tot profitul va fi reinvestit in dezvoltare.

Principalii concurenti ai SigmaNet, care detine si portalul de retail SigmaNet.ro, sunt eMag.ro, PCFun.ro, Cel.ro precum si marii concurenti din offline – Altex, Domo sau Flamingo.