- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Romtelecom atrage clienti IMM cu un serviciu de securitate IT

19 May, 15:25 • emanuel.ceciu
Operatorul Romtelecom urmareste sa atraga noi clienti business si sa-i fidelizeze pe cei deja existenti prin lansarea unei noi oferte de servicii de securitate IT, contra unui abonament de 25 euro/luna.
Romtelecom atrage clienti IMM cu un serviciu de securitate IT

Serviciul, deja disponibil, pune la dispozitia clientilor companii un serviciu de securitate IT pentru retelele de date. Serviciul BlueBox consta intr-un router care va detecta incercarile externe de patrundere in reteaua clientului, un software de tip firewall, precum si un filtru URL cu o configuratie personalizata in functie de nevoile clientilor. Serviciul se adreseaza companiilor mici si mijlocii.

„In momentul lansarii acestui serviciu am avut in vedere cresterea bazei de clienti business precum si fidelizarea clientilor deja existenti. Romtelecom utilizeaza echipamente Cisco. Dupa serviciile aditionale de securitate din cadrul serviciilor de hosting CyberHost, BlueBox este al doilea serviciu de securitate de acest gen oferit clientilor care au Internet de la Romtelecom”, a declarat pentru DailyBusiness un oficial al Romtelecom.

Acesta nu a precizat numarul de clienti vizat prin noul serviciu.

Pretul abonamentului serviciului BlueBox este de 25 de euro pe luna fara TVA, iar taxa de activare a serviciului este gratuita pentru clientii care beneficiaza deja de conectivitate Romtelecom la Internet.

Principalii concurenti ai Romtelecom sunt RCS&RDS, UPC Romania precum si Vodafone Romania si Orange Romania.