- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Romtelecom isi fidelizeaza clientii cu asigurari gratuite de locuinta

27 Apr, 15:22 • emanuel.ceciu
Romtelecom a transmis gratuit unor clienti persoane fizice o polita de asigurare a locuintei pentru o perioada de trei luni, ca urmare a parteneriatului dintre operator si compania de asigurari Astra. Asigurarea gratuita inceteaza pe parcursul lunii iulie, daca clientii nu doresc extinderea ei.
Romtelecom isi fidelizeaza clientii cu asigurari gratuite de locuinta

Intrebati de DailyBusiness.ro cati clienti Romtelecom beneficiaza de aceasta oferta, oficialii companiei nu au dorit sa ofere detalii.

Clientii au fost informati asupra acestui beneficiu printr-o scrisoare adresata direct.

Conform parteneriatului dintre Romtelecom si Astra Asigurari, socitatea de asigurari emitenta, Romtelecom este contractantul politei, iar clientul Romtelecom este beneficiarul acesteia, de care poate dispune gratuit timp de trei luni fara a semna vreun document sau a avea alte obligatii.

Optional, polita este insotita de o oferta pentru clientii Romtelecom – daca acestia doresc prelungirea politei beneficiaza de o reducere de 50% a pretului asigurarii pe o perioada de un an, la pretul de 10 euro pe an. In cazul in care clientul nu va opta pentru prelungirea politei de asigurare, aceasta va inceta automat in iulie.

In cazul in care un client nu este de acord sa beneficieze de aceasta asigurare gratuita, isi poate exprima dezacordul prezentandu-se la orice magazin Romtelecom sau apeland 1930 (apel gratuit din reteaua Romtelecom) in termen de 10 zile de la data facturarii, inscrisa pe prima pagina a facturii.

Polita de asigurare a locuintei este al doilea serviciu de acest gen de la Romtelecom, in parteneriat cu Astra Asigurari. Astfel, in luna noiembrie a anului trecut, compania a lansat pentru clientii sai optiunea de asigurare in caz de somaj, oferit gratuit oricarui nou client la activarea unui serviciu Romtelecom. Aceasta consta in subventionarea abonamentelor pentru serviciile Romtelecom pe o perioada de 6 luni in cazul in care beneficiarul e afectat de somaj.

Principalii concurenti ai Romtelecom sunt Orange Romania, Vodafone Romania, RCS&RDS si UPC Romania.