- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Samsung a deschis primul sau magazin din Romania

25 May, 17:19 • adrian.mihaltianu
Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a inaugurat vineri primul magazin sub marca proprie din Romania, fiind situat in centrul comercial Feeria din Bucuresti.
Samsung a deschis primul sau magazin din Romania

Mihaela Stanoiu, marketing manager Samsung Electronics Romania, a declarat ca deschiderea acestui magazin este un pas firesc tinand cont de vanzarile importante de pe piata locala.

Magazinul are o suprafata de aproximativ 80 de metri patrati si va oferi o gama larga de smartphone-uri si tablete, pentru toate categoriile de consumatori.

Cu oazia deschiderii acestui magazin, Samsung a prezentat in premiera pe piata locala smartphone-ul cu proiector integrat [b]Galaxy Beam (foto)[/b], lansat in cadrul World Mobile Congress 2012

Beam le ofera utilizatorilor posibilitatea de a impartasi oricand, cu familia si prietenii, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fisier multimedia, prin proiectarea continutului pe diverse tipuri de suprafete.

Telefonul are incorporata o camera de 5 MP. De asemenea, utilizatorii pot incarca si proiecta jocurile preferate sau pot alege din cele peste 1.000 de jocuri disponibile pe Game Hub.

Galaxy Beam are o grosime de 12,5 mm grosime si ruleaza pe platforma Android 2.3 Gingerbread cu ajutorul unui procesor dual-core de 1.0GHz. Memoria interna de 8GB permite stocarea fisierelor multimedia de dimensiuni mari, iar bateria de 2000 mAh asigura performanta sustinuta a display-ului si a redarii continutului.

Samsung a devenit [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/samsung-a-detronat-nokia-si-a-devenit-cel-mai-mare-producator-de-telefoane-din-lume-76038/ ]cel mai mare producator de telefoane mobile[/url] la nivel mondial dupa vanzarile din primul trimestru al acestui an, detronand Nokia, care a fost lider timp de 14 ani.

Compania a vandut in primele trei luni din acest an 93,5 milioane de telefoane mobile, in crestere cu 36% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, in timp ce Nokia a vandut 82,7 milioane de unitati, ocupand pozitia a doua la nivel mondial.

Samsung Electronics a inregistrat in primul trimestru un [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/samsung-obtine-profituri-record-de-5-2-miliarde-dolari-in-t1-76036/]profit record[/url] de 5,2 miliarde de dolari.