- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Sefa Mio Romania preia conducerea a inca trei tari din regiune

29 Oct, 13:52 • emanuel.ceciu
Laura Samson, country director al producatorului de GPS-uri Mio Technology, a devenit responsabila pentru dezvoltarea parteneriatelor strategice si in alte trei tari din regiune - Ungaria, Cehia si Slovacia, echipa locala fiind extinsa totodata prin numirea lui Sergiu Gansca in pozitia de sales and marketing manager, conform oficialilor Mio technology.
Sefa Mio Romania preia conducerea a inca trei tari din regiune

Postul de sales si marketing manager al Mio Romania este nou infiintat. Sergiu Gansca a fost transferat de la Arobs, partener Mio din Cluj, la Mio Technology.

„Experienta acumulata in piata de dispozitive de navigatie si abordarea profesionala a business-ului il recomanda pe Sergiu Gansca ca persoana cea mai potrivita pentru gestionarea operatiunilor Mio in Romania, declara Laura Samson, Country Director pentru Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia”, a declarat Laura Samson.

„Sunt onorat de noile responsabilitati care imi vor permite implicarea directa in cresterea brand-ului in plan local. In mod cert, angajamentul nostru ramane acela de a dezvolta si a educa piata dispozitivelor de navigatie din Romania”, declara Sergiu Gansca, sales and marketing manager Mio pentru Romania.

Sergiu Gansca este licentiat in Stiinte Economice si intra in echipa Mio Romania, dupa o experienta de 10 ani in domeniul vanzarilor, ocupand anterior pozitia de sales director in cadrul companiei Arobs Transilvania Software.

Anterior, oficialii Mio au estimat ca se vor vinde circa 80.000 unitati GPS pe intreg anul pe piata din Romania, sub cele circa 100.000 din 2008. Compania urmareste sa comercializeze pe intreg anul circa 35.000 de unitati.