- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Seful LG Romania, Han Khyu, paraseste compania dupa 5 ani

14 Jan, 12:17 • emanuel.ceciu
Han Khyu, presedinte al LG Romania in ultimii 5 ani, isi va incheia saptamana aceasta mandatul, urmand sa fie inlocuit tot de un executiv coreean, a carui identitate nu a fost facuta pana in prezent publica, a declarat pentru DailyBusiness.ro Daniela Predut, director de marketing si PR specialist al companiei.
Seful LG Romania, Han Khyu, paraseste compania dupa 5 ani

„Han Khyu (51 de ani – n.r.) a stat in functie mai mult decat cei patru ani initiali ai mandatului, fiind considerat de board-ul executiv al LG cel mai potrivit pentru aceasta pozitie. Khyu va fi inlocuit in circa doua saptamani de un alt executiv coreean”, a spus Predut.

Oficialii LG au precizat ca presedintele filialei locale se va muta in Coreea, acestia neprecizand daca va ocupa in continuare vreo functie in cadrul LG.

In 2007, vanzarile LG Electronics Romania au ajuns la 104 milioane euro, inregistrand o crestere de 51% fata de anul precedent.

„Am inregistrat crestere si in 2008 fata de 2007, dar nu am calculat inca procentul exact, urmand sa-l facem public in curand”, a mai spus Predut.