- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Te mira tehnologia actuala? Sa vezi ce telefoane mobile am putea avea in curand! (GALERIE FOTO)

24 Aug, 00:02 • emanuel.ceciu
Tehnologia folosita pentru crearea telefoanelor mobile s-a modificat drastic in ultima decada si nu avem niciun motiv sa credem ca se va opri aici. Telefoanele au evoluat, marimile si formele s-au modificat, au fost "inundate"cu noi aplicatii si optiuni la care nici nu visam acum cativa ani. DailyBusiness.ro va prezinta o galerie foto cu telefoanele mobile ale viitorului.
Te mira tehnologia actuala? Sa vezi ce telefoane mobile am putea avea in curand! (GALERIE FOTO)

Mai tii minte prima oara cand ai pus mana pe un smartphone? Dar pe un touch screen, cand ai observat ca poti muta „iconitele” cu degetul si doar printr-o apasare a ecranului ajungi in diferite foldere? Personal, stiu ca am scos un „uau”, mai mult sau mai putin verbalizat. Probabil ca peste nu foarte mult timp, unul dintre modelele prezentate mai jos ma va face sa exclam „double-uau!”.

Multe dintre acestea sunt doar in stadiu de concept, unele s-ar putea chiar sa nu iasa niciodata pe piata, insa, pe de alta parte, avand in vedere felul in care acest segment de piata a evoluat, este de asemenea posibil sa achizitionam in curand un smartphone transparent, unul dotat cu functii ce tin de nanotehnologie, sau unul care se indoaie in functie de cum il prinzi in mana.