Internet/New Media

Vinerea originala: Site-urile ne intampina si ne cer scuze prin mesaje amuzante (Galerie Foto)

23 Nov, 13:02 • karina.popescu
Black Friday s-a transformat intr-o adevarata parada. In amalgamul reducerilor, mai mult sau mai putin “consistente”, mai mult sau mai putin reale, se remarca anul acesta si o tendinta catre diferentiere in online-ul romanesc. Vezi cum se intrec site-urile prin mesajele de intampinare, dar si cele de scuze in aceasta zi.
Vinerea originala: Site-urile ne intampina si ne cer scuze prin mesaje amuzante (Galerie Foto)

DailyBusiness.ro a selectat cele mai
originale mesaje pe care site-urile intrate in hora reducerilor le-au
afisat astazi. Cel mai original s-a dovedit a fi site-ul Emag.ro, care a realizat o mini-serie cu astfel de mesaje, din care nu a lipsit pisica neagra, mascota creata special pentru aceasta zi.

Emag.ro ne-a intampinat inca de la primele ore cu o cafea „neagra” si cu indemnul sa asteptam sa se trezeasca toata lumea, iar cei de la Altex au vrut sa para relaxati, chiar daca site-ul a fost blocat, prin mesajul „Revenim in curand. Suntem in depozit, mai aducem marfa”.

Pentru ca a fost atat de mult mediatizat acest eveniment, iar site-urile, desi s-au laudat ca s-au „tunat” cu servere de rezerva pentru fluxul mare de vizitatori, nu au intarziat sa apara bancuri in versuri pe seama acestei zile, pe care unii au botezat-o „marea teapa neagra”. Iata mai jos cateva strofe din poezia „Black Friday” postata astazi pe site-ul Radio Zu.

A-nceput deja sa cada

Cate-un pret. Acum a stat.

Dar de maine cad gramada

Ca-i Black Friday peste sat

Black Friday traim cu totii

O simtim mereu incet.

Sunt reduceri de proportii.

Nu de preturi, ci buget.

Site-urile marilor retaileri au suferit din greu vineri, functionand cu intermitente inca de la primele ore ale promotiilor de Black Friday. Cand in sfarsit paginile cu reduceri au putut fi accesate, surpriza! La multe produse stocul era deja epuizat.

La ora 9:30 erau blocate site-uri precum: domo.ro, altex.ro, evomag.ro, cel.ro, sau flanco.ro, unde catalogul cu produse la reducere putea fi accesat dar nu se puteau face comenzi. 

La aceeasi ora la magazinul eMag din 43 de produse din categoria IT&Telefoane la 26 stocurile erau deja epuizate. In categoria Televizoare&Audio din 32 de produse cu reducere, 23 aveau stocul epuizat, iar in aceasta categorie nu mai era disponibil niciun televizor.