- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Voafone Romania \”da ieftin\” SMS-urile pentru a sustine campania \”Combina-te la Cartela Vodafone\”

08 Feb, 12:22 • emanuel.ceciu
Operatorul telecom Vodafone Romania a anuntat lansarea unui nou serviciu prin care clientii prepaid pot trimite un SMS catre un grup de pana la 4 prieteni la tariful unui singur mesaj. De asemenea, operatorul ofera la reincarcarea cartelei in perioada 8-2 februarie 1.000 de minute gratuite cu un numar favorit al Vodafone.
Voafone Romania \da ieftin\ SMS-urile pentru a sustine campania \Combina-te la Cartela Vodafone\

Orice client „combinat la cartela Vodafone” poate trimite un SMS la numarul 234, iar mesajul va ajunge la toti prietenii din grupul sau. Avantajul serviciului SMS Chat este ca utilizatorul Vodafone plateste tariful unui singur SMS.

Noua promotie aduce utilizatorilor prepaid o oferta prin care acestia pot beneficia de 1.000 de minute cu un numar favorit Vodafone, la reincarcarea cartelei cu minim 5 euro. Oferta este disponibila incepand de astazi, pana pe 21 februarie 2010, iar pentru a beneficia de aceasta, clientii cartelei Vodafone trebuie sa se inscrie prin SMS gratuit la 567 inainte de reincarcare.

„Noile oferte si servicii lansate astazi continua conceptul Combina-te la Cartela Vodafone, care s-a bucurat de mare succes in randul clientilor nostri”, sustine Karsten Wildberger, chief commercial officer al Vodafone Romania.

Veniturile Vodafone Romania au scazut cu 23,8% in trimestrul trei fiscal, incheiat la 31 decembrie 2009, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Compania a atras 128.000 de clienti noi in perioada mentionata, ajungand la un numar total de 9.663.000 de clienti. Numarul de abonati a crescut cu 0,9%, de la an la an.

Principalii concurenti ai companiei sunt Orange Romania, Cosmote Romania, precum si Romtelecom, RCS&RDS si UPC.