- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone a incheiat un contract-pilot cu BitDefender pentru a oferi clientilor antivirus gratuit

12 Jan, 12:20 • emanuel.ceciu
Operatorul telecom Vodafone Romania a incheiat un parteneriat pilot cu BitDefender, in urma caruia clientii business sau persoane fizice ai Vodafone Mobile Connect (servicii de date mobile) au posibilitatea de a testa si utiliza gratuit timp de trei luni produsul antivirus BitDefender, au declarat luni oficialii Vodafone Romania.
Vodafone a incheiat un contract-pilot cu BitDefender pentru a oferi clientilor antivirus gratuit

Seful BitDefender a subliniat pentru DailyBusiness.ro ca in aceasta faza contractul este doar unul pilot urmand ca in functie de rezultate sa devina unul permanent sau sa nu mai existe deloc.

„Chiar si in stadiul acesta este un parteneriat promitator cu unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piata autohtona. Sa vedem dupa cateva luni cati clienti vor opta pentru acest serviciu si in functie de aceasta ar putea deveni un contract permanent”, a declarat Razvan Valceanu, country manager BitDefender.

Dupa cele 3 luni gratuite de utilizare, clientii Vodafone pot folosi in continuare antivirusul, achizitionand licenta BitDefender, prin SMS sau folosind cardul de credit.

Totodata, incepand din ianuarie 2009, Vodafone Romania a extins aria de acoperire a serviciilor 3G broadband, la viteze de retea de pana la 7,2 Mbps, in 5 noi orase – Oltenita, Dej, Motru, Fetesti si Rosiori de Vede. In prezent, Vodafone Romania ofera acoperire a serviciilor 3G broadband in 527 de localitati, acoperind 50% din populatia tarii.

Printre principalii concurenti ai Vodafone pe segmentul de date mobile se numara Orange, RCS&RDS sau Zapp.