- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Zapp lanseaza un pachet de servicii cu telefon

09 Feb, 12:38 • mihaela.tudorancea
Compania Telemobil, care opereaza reteaua Zapp, lanseaza miercuri pachetul Zapp Easy, a anuntat compania, acesta urmand sa includa un telefon marca Ubiquam, conform unor informatii de pe blogul Afaith.eu, confirmate de surse din piata.
Zapp lanseaza un pachet de servicii cu telefon

Telefonul, care vine cu un modem EVDO 2,4 Mbps si un card de memorie MicroSD de 1 Gb, este dotat cu tastatura QWERTY, mp3 player si mp4 player si Bluetooth, messenger si email.

Reprezentantii Zapp nu au comentat informatiile.

La inceputul lunii decembrie a anului trecut, Zapp a lansat serviciul prepaid de voce Zapp NoPay, cu bonusuri la apelurile primite si care ar urma sa creasca numarul de utilizatori. Pentru fiecare minut de apel primit din alta retea, nationala sau internationala, utilizatorul cartelei Zapp No Pay va primi 8 eurocenti credit care poate fi folosit pentru a efectua apeluri. Astfel, un utilizator care primeste 2 apeluri pe zi din alta retea, cu o durata de 3 minute/apel, isi va adauga in cont un credit de pana la 14 euro in fiecare luna, conform companiei.

Zapp a raportat la sfarsitul lunii iunie a anului 2007 putin peste 500.000 de abonati. Compania estima ca, pana la sfarsitul anului trecut, sa ajunga la peste 600.000 de abonati.

La sfarsitul anului 2007, grupul arab Saudi Oger, controlat de familia fostului premier libanez Rafik Hariri, a achizitionat actiunile detinute de Qualcomm la Inquam, actionarul majoritar al Telemobil, devenind actionar majoritar.