- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

30% din expozantii Kidex comercializeaza haine si incaltaminte pentru copii

20 Mar, 10:52 • cristina.mihai
30% din cei circa 150 de expozanti prezenti la editia de primavara a targului Kidex sunt companii care comercializeaza imbracaminte si incaltaminte pentru copii, au declarat pentru DailyBusiness organizatorii evenimentului.
30% din expozantii Kidex comercializeaza haine si incaltaminte pentru copii

Restul de 70% din expozanti sunt firme care vand mobilier si alte produse pentru copii, a spus Laura Dumitru, manager de proiect in cadrul Euroexpo, organizatorul targului.

Euroexpo, organizatorul targului de produse si servicii destinate copiilor Kidex, a marit suprafata expozitionala a targului cu circa 40% pentru editia din martie anul acesta, ca urmare a cresteriii numarului expozantilor.

In cadrul tragului, care va avea loc intre 27 si 30 martie la Romexpo, vor fi circa 150 de firme expozante, fata de 120 in cadrul editiei din iarna, suprafata expozitionala ajungand la 5.000 metri patrati, fata de 3.800 mp, la editiile precedente.

Targul Kidex va avea loc in primavara aceasta in pavilionul central al Romexpo, editiile anterioare fiind organizate in pavilioanele 16-17-18 din complexul expozitional.

Organizatorii estimeaza peste 10.000 de vizitatori in cadrul manifestarii.