- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

AAV Group vrea sa-si creasca veniturile cu 30% in 2009, exclusiv din noile magazine

16 Jan, 13:05 • cristina.mihai
AAV Group, care detine franciza pentru brandurile Esprit, Springfield si Women'secret, tinteste venituri de circa 17 mil. euro anul acesta, dupa o crestere de circa 30% fata de 2008, provenita exclusiv din cele 10 noi magazine pe care le va deschide, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
AAV Group vrea sa-si creasca veniturile cu 30% in 2009, exclusiv din noile magazine

Grupul a inregistrat in 2008 venituri de aproximativ 13 mil. euro, cu circa 60% mai mult decat in 2007, cand vanzarile brandurilor grupului s-au cifrat la 8 mil. euro.

Cresterea estimata pentru anul acesta va proveni exclusiv din cele 10 noi magazine, care urmeaza sa fie inaugurate prin investitii totale de circa 2 mil. euro, au spus reprezentantii companiei.

Grupul este detinut integral de Vincentiu Zorzolan. Pana in toamna lui 2007, Zorzolan controla doar 60% din AAV Group, restul fiind detinut de Octavian Radu, actionarul grupului RTC. Zorzolan si Radu detineau impreuna si compania Fashion Retail Group (FRG), care opereaza franciza brandului Debenhams. Cei doi oameni de afaceri au realizat un schimb de actiuni si astfel Vincentiu Zorzolan a devenit actionar unic al AAV Group, iar RTC a preluat integral actiunile FRG.