- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Afacerile Water Park Otopeni au scazut vara aceasta cu 10-15%, afectate de criza si vremea rea

07 Sep, 11:52 • cristina.mihai
Afacerile parcului de distractii acvatic Water Park din Capitala au fost in scadere cu circa 10-15% in acest sezon estival, 15 iunie - 6 septembrie, ca urmare a crizei financiare si a vremii mai schimbatoare decat in vara anului trecut, potrivit estimarilor reprezentantilor companiei Pro Confort, care detine unitatea.
Afacerile Water Park Otopeni au scazut vara aceasta cu 10-15%, afectate de criza si vremea rea

„Inca nu am facut bilantul, dar potrivit estimarilor, am inregistrat o scadere de 10-15%”, a spus Sorin Ionescu, directorul de marketing al Pro Confort, firma controlata de fratii Negoita.

„Daca anul trecut in vara au fost doar cateva zile ploioase, anul acesta au fost cumulat circa 2 saptamani. In plus, au venit mai multi clienti in timpul saptamanii, cand tarifele sunt mai mici si mai putini in week-end”, a adaugat Ionescu.

In sezonul 2008, Water Park a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 4 milioane de lei.

Tariful de intrare este de 50 de lei in weekend si 30 de lei in timpul saptamanii.

In acest sezon, la Water Park au fost inregistrati in medie circa 700 de clienti in timpul saptamanii, fata de 500 in sezonul 2008, iar in week-end numarul acestora a scazut de la 3.000, la circa 2.500.

Compania a investit aproximativ 150.000 euro in redeschiderea Water park de anul acesta.

Investitia a cuprins sala de jocuri electronice, reamenajarea locurilor de joaca pentru copii si un nou tobogan acvatic.

Water Park Otopeni are o capacitate de 4.000 de persoane se intinde pe o suprafata de 10.000 de metri patrati.