- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Bijuterii de designer cu preturi de pana la 1.000 euro vor fi expuse in Bucuresti

29 Oct, 15:22 • cristina.mihai
In cadrul expozitiei de bijuterii de designer Extins, organizata la Bucuresti in perioada 18 noiembrie - 2 decembrie, vor fi puse in vanzare bijuterii cu preturi intre 20 si 1.000 euro, a spus, pentru DailyBusiness, Dan Piersinaru initiatorul proiectului.
Bijuterii de designer cu preturi de pana la 1.000 euro vor fi expuse in Bucuresti

Expozitia va avea loc in interiorul librariei Carturesti. Spatiul va fi impartit intr-o parte expozitionala si una de vanzari.

Proiectul Extins isi propune sa prezinte bijuteriile intr-un spatiu artistic si nu in unul comercial, asa ca acestea sunt prezentate ca opere de arta contemporane in diferite instalatii create de catre artisti.

„Ne asteptam ca in cele 3 saptamani de expozitie sa inregistram circa 3.000 de vizitatori”, a spus Piersinaru. El adaugat ca inca nu poate spune care va fi bugetul de promovare si de organizare al evenimentului.

Expozitia are rolul de a familiariza publicul cu bijuteria de autor contemporana si de a incuraja implicit tinerii artisti care si-au canalizat creativitatea si resursele in aceasta directie. Selectia din 2008 cuprinde urmatorii creatori: Mihaela Tarhuna, Carla Szabo, David Sandu, Kuki Constantinescu, Angi Apostol, Mihaela Zvinca, Ana Claudia Crisan, Vlad Gherghiceanu, Elephant, Kristina Dragomir si Radu Fulga.