- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Business de spa, demarat in 2009: \”Suntem cu circa 20% sub estimari\”

11 Nov, 00:01 • cristina.mihai
Compania Om Shanti Spa & Wellness a inaugurat in aprilie anul acesta prima faza a unui centru spa langa Satul Francez din Capitala, mizand pe faptul ca acest tip de afacere nu este legata de criza. Totusi, la circa 8 luni de la inaugurarea oficiala a centrului, reprezentantii companiei spun ca cererea s-a situat sub estimari cu circa 20%.
Business de spa, demarat in 2009: \Suntem cu circa 20% sub estimari\

„Cererea a fost slaba si din pacate urmeaza o luna electorala, un decembrie cu mai putine cadouri si inca 2 luni care in mod traditional sunt mai slabe pentru industrie”, spune Marian Carasava, managing partner al companiei, care a investit peste 200.000 euro in prima faza a spa-ului.

„Totusi atragem noi clienti, pe langa clientii deja fideli, ceea ce este imbucurator”, a adaugat Carasava.

Reprezentantii spa-ului nu au facut public nivelul veniturilor atrase pana in acest moment. Pentru primul an de functionare, reprezentantii spa-ului au anuntat, anterior, ca se asteapta la o cifra de afaceri de 300.000 euro.

De asemenea, reprezentantii companiei spun ca a doua faza a centrului spa este in stand-by, compania neajungand inca la o intelegere cu proprietarul cladirii in incinta careia este amplasat centrul.

Prima faza a centrului se intinde pe doua etaje (300 mp plus terasa) si are doua mari componente: spa si wellness.

Zona wellness are 4 sectoare: camera de tratamente faciale, camera dedicata serviciilor de Sliming & Toning, Manichiura si Pedichiura, Spa Boutique si receptie. Zona spa cuprinde camera de tratamente pentru cuplu, camera unde se realizeaza terapiile prin presopunctura si sectiunea de hidroterapie.

Business-ul este detinut de Marian Carasava si Paula Sichim.