- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cu comenzile din prima luna, Ferrari si-a acoperit livrarile pe 2-3 ani in Romania

05 Jun, 16:44 • cristina.mihai
Forza Rossa, partenerul oficial Ferrari in Romania, a inregistrat intr-o luna de la deschiderea showroom-ului 34 de comenzi pentru autoturismele marcii, in conditiile in care planul declarat al Ferrari este de a vinde aici intre 40 si 50 de automobile in urmatorii 2-3 ani.
Cu comenzile din prima luna, Ferrari si-a acoperit livrarile pe 2-3 ani in Romania

Cele 34 de comenzi vor fi onorate in 2008 si 2009, a declarat, pentru DailyBusiness, Roxana Valcu, directorul de comunicare al companiei.

Cea mai scumpa masina comandata in Romania este un Ferrari Scaglietti, care are un pret de pornire de 225.000 euro.

„Pentru anul acesta, cei de la Ferrari ne-au alocat 15 automobile, insa avand in vedere numarul de comenzi este posibil sa fie suplimentat acest numar „, a spus Roxana Valcu, adaugand ca din cele 34 de automobile, 9 au fost deja livrate.

Reprezentantii companiei nu au specificat care este valoarea comenzilor.

Showroom-ul a fost deschis pe 6 mai printr-o investitie de 5 milioane de euro.

Pe langa showroom-ul auto Ferrari, care se intinde pe circa 5.000 metri patrati, complexul include si un magazin care va distribui in exclusivitate imbracaminte si accesorii ale marcii auto.

Compania Forza Rossa este detinuta de holdingul Central Europe Finance din Luxemburg, cu o participatie de 47,5% si persoanele fizice Ion Bazac, cu 47,5% si Camelia Bazac, cu 5%.