- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Distribuitorul Rolex in Romania si-a deschis al doilea magazin in hotelul Marriott, cu 1 mil. euro

01 Feb, 17:08 • elena.olteanu
Chronolink, unicul distribuitor Rolex in Romania, a deschis, in 27 ianuarie, un magazin de ceasuri si bijuterii de lux, in hotelul de 5 stele Marriott din Capitala, printr-o investitie totala de 1 milion de euro, au spus reprezentantii companiei.
Distribuitorul Rolex in Romania si-a deschis al doilea magazin in hotelul Marriott, cu 1 mil. euro

Compania mai detine un magazin in hotelul de 5 stele, care comercializeaza produse sub marca Rolex.

Magazinul Ellinas, denumirea noii unitati, s-a deschis cu 1 milion de euro, suma din care stocul reprezinta 80% din investitie.

Noul spatiu, amplasat langa magazinul monobrand Rolex, comercializeaza marcile Boucheron, bijuterii din perle de la Mikimoto si ceasuri ale marcii Tudor, parte din Grupul Rolex.

„In incercarea de a afla ce le place romanilor in termeni de arhitectura si design interior, am descoperit ca micul Paris si Bucurestiul din perioada interbelica sunt motivele preferate. Asadar am decis sa cream un mediu unde clientii nostri sa poata aprecia pe deplin valoarea artistica a pieselor expuse”, a afirmat Loucas Ellinas, managing director al Chronolink, referitor la alegerea conceptului de design interior.

Fondata in 2004, Chronolink este in prezent unicul distribuitor autorizat in Romania al marcilor Rolex, Boucheron, Mikimoto si Tudor.