- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

„Epoca de gheata 4”, lider in box office-ul nord-american

16 Jul, 12:20 • adrian.mihaltianu
Filmul de animatie "Epoca de gheata 4: Continente in deriva/ Ice Age 4: Continental Drift" a debutat pe prima pozitie in box office-ul nord-american, avand incasari de 46 milioane de dolari de vineri pana duminica in America de Nord.
Epoca de gheata 4, lider in box office-ul nord-american

Pe locul al doilea a coborat filmul „Uimitorul Om-Paianjen/ The Amazing Spider-Man”, cu incasari de 35 milioane de dolari, urmat de comedia „Ted”, care a avut incasari de 22,1 milioane de dolari.

Pe pozitia a patra se afla lungmetrajul „Neinfricata/ Brave”, noua productie de animatie a studiourilor Pixar, cu incasari de 10,7 milioane de dolari, in timp ce urmatorul loc este ocupat de „Mike meseriasu’/ Magic Mike”, cu incasari de 9 milioane de dolari.

Urmatoarele locuri sunt ocupate, in ordine, de filmele: „Savages” (8,7 milioane de dolari), „Madea’s Witness Protection” (5,6 milioane de dolari), „Katy Perry: Part of Me” (3,7 milioane de dolari), „Moonrise Kingdom” (3,6 milioane de dolari) si Madagascar 3: Fugariti prin Europa/ Madagascar 3: Europe’s Most Wanted” (3,5 milioane de dolari).

[dbvideo=900]