- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Hervis asteapta afaceri de 13 mil. euro in 2008 pe piata romaneasca

07 Nov, 11:09 • cristina.mihai
Compania Hervis Sports a deschis saptamana aceasta in Braila a saselea magazin de articole sportive din Romania, printr-o investitie de 2,5 mil. euro si estimeaza afaceri de 13 mil. euro pentru 2008 pe piata locala, au spus, reprezentantii companiei, pentru DailyBusiness.ro.
Hervis asteapta afaceri de 13 mil. euro in 2008 pe piata romaneasca

Magazinul din Braila are peste 1.000 metri patrati. Compania mai opereaza alte 5 magazine in Romania, in Cluj, Sibiu, Targu Mures, Oradea si Bucuresti.

Hervis a inaugurat saptamana trecuta primul sau magazin din Capitala, in centrul comercial Liberty Center. Pentru acest magazin, reprezentantii companiei asteapta vanzari de 5 milioane euro in primul an de activitate.

Magazinul din Liberty Center are 1.000 mp si pe langa investitia de 1 mil. euro in spatiul de vanzare, stocul de marfa din acest magazin presupune o investitie de inca 2,5 milioane euro.

Magazinele Hervis comercializeaza articole sportive ale unor brand-uri ca Puma, Nike, Adidas, Atomic sau Mammut.

Hervis Sports, companie de origine austriaca infiintata in anul 1973 si membra a grupului SPAR Austria, are peste 120 de magazine in tari ca Austria, Ungaria, Cehia, Slovenia si Croatia.