- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Investitie de 25.000 euro in cel mai mare teren de paintball din Bucuresti

11 Jun, 14:31 • cristina.mihai
CityPaintball a inaugurat cel mai mare teren de paintball din Bucuresti, de 10.000 mp, in apropiere de Piata Presei Libere, dupa o investitie de circa 25.000 euro, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Investitie de 25.000 euro in cel mai mare teren de paintball din Bucuresti

Suprafata cuprinde, intr-o singura locatie, 3 terenuri de paintball pe care pot juca intr-o singura zi pana la 500 de persoane, tariful fiind de 0,3 lei pe bila.

Terenul dispune de o terasa pentru 100 de persoane unde au loc si proiectii video si de aproximativ 70 de locuri de parcare. Locatia poate functiona non stop, datorita instalatiei de nocturna.

Brandul CityPaintball este prezent de circa 8 ani pe piata. Initial, compania a operat un teren de paintball la baza sportiva Keoke, apoi la baza Vointa, iar acum terenul s-a mutat la Piata Presei. Mutarile au fost determinate de dorinta actionarilor companiei de a mari suprafata de joc.

Pe langa terenul de paintball, compania mai vrea sa amenajeze pe o suprafata de peste 10.000 metri patrati, langa zona de paintball, si un perete de catarat si o zona de team building-uri.

In 2008, companiile care detin CityPaintball, Five Extreme si Fun Sport Entertainement au inregistrat venituri de circa 200.000 euro din terenul de paintball si activitati de team building.

„Criza economica determina companiile sa reduca bugetele alocate pentru evenimentele corporate, de entertainment si teambuilding”, a spus Mihai Voiculescu, Managing Partner CityPaintball.

„Acesta a fost si motivul pentru care am deschis noua locatie – punem la dispozitia companiilor din Capitala aceleasi servicii pe care le putea oferi un team-building clasic, dar la costuri mult mai mici, deoarece locatia este foarte accesibila si se reduc astfel cheltuielile de transport sau cazare pe care le presupuneau teambuildingurile clasice”, a precizat Voiculescu.

Infiintat in 2001, CityPaintball este unul dintre cei mai importanti operatori si promotori de paintball din Romania, precum si unul dintre principalii importatori si distribuitori de echipamente de paintball din tara.