Lifestyle

iPhone 4S, lansat in Romania cu vedete si inghesuiala (Galerie foto)

11 Nov, 00:16 • cristian.lacraru
Vedete, jurnalisti, bloggeri, fani Apple, dar si o multime de curiosi au participat joi seara la evenimentul organizat de Vodafone cu ocazia lansarii oficiale a noului iPhone 4S in Romania.
iPhone 4S, lansat in Romania cu vedete si inghesuiala (Galerie foto)

Magazinul Vodafone din incinta Plaza Romania a fost mai plin ca niciodata, sute de oameni trecandu-i pragul pentru a avea ocazia sa testeze noul iPhone.

La eveniment au participat vedete precum Andreea Raicu, Robert Turcescu sau Cabral Ibacka, dar si Inaki Berroeta, CEO-ul Vodafone Romania si o serie de bloggeri cunoscuti.

In plus, Plaza Romania a organizat o promotie speciala pentru clientii care i-au trecut pragul cu aceasta ocazie, oferind vouchere de 50 de lei pentru toti cei care realizau cumparaturi de 100 de lei.

Mai multe magazine Vodafone din Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Pitesti si Timisoara au ramas deschise toata noaptea cu ocazia lansarii noului iPhone 4S, spun reprezentantii companiei.

Vodafone Romania nu a precizat cate precomenzi a primit pentru noul iPhone 4S, insa la unul dintre ghiseele magazinului astepta un client ce avea in mana un bon cu numarul 136.

Vodafone ofera noul iPhone 4S pentru preturi incepand de la 0 euro pentru versiunea de 16 GB, 149 euro pentru versiunea de 32 GB si 249 euro pentru versiunea de 64 GB, valabile impreuna cu un abonament pe doi ani.

Un eveniment similar a fost organizat la aceeasi ora de Orange in Cinema Digiplex din mall-ul Baneasa.

Cosmote nu a pregatit niciun eveniment dedicat, insa a anuntat ca iPhone 4S va putea fi testat incepand de joi in 250 de magazine proprii si Germanos din tara.