- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

LaserMaxx a deschis o arena de laser tag in City Mall cu 100.000 euro

27 Oct, 13:55 • cristina.mihai
Compania LaserMaxx a deschis o arena de laser tag (joc de actiune) in centrul comercial City Mall din Bucuresti, unde a inchiriat 1.000 mp la subsol.
LaserMaxx a deschis o arena de laser tag in City Mall cu 100.000 euro

LaserMaxx a inchiriat 1.000 mp la subsolul centrului comercial City Mall, unde este spatiul de joc efectiv si o zona de bar. Arena va dispune de 22 de echipamente de laser tag si va cuprinde jocuri ca LaserSniper, hockey table, fusbal, professional darts si Wii.

Decorul reproduce spatiul unei fabrici, metalul si sticla fiind principalele elemente. Mobilierul este unicat, conceput si executat special pentru LaserMaxx.

„Laser tag-ul este un joc hi-tech indoor, de tip combat, care se bucura de mare audienta in randul celor interesati de senzatii tari. Spatiul amenajat de LaserMaxx in City Mall este ofertant si cu siguranta va atrage un public numeros”, a spus Mihai Agaficioaia, director general City Mall.

Centrul comercial CityMall mai are inca doi noi chiriasii, un magazin de prezentare al site-ului de achizitii online Euro-mal.rol si un magazin de produse cosmetice Sea of Spa, parte a strategiei de schimbare a mixului de chiriasi al mall-ului.

City Mall a fost deschis in octombrie 2005.