- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

LPP Fashion: Venituri de 3 mil. euro in Romania, in primele 8 luni de activitate

12 Dec, 13:23 • cristina.mihai
Compania poloneza LPP Fashion a inregistrat din aprilie, cand a inaugurat primul magazin in Romania, si pana la finalul lui noiembrie, venituri de peste 3 mil. euro (cu TVA inclus) prin cele 8 unitati deschise in aceasta perioada in tara.
LPP Fashion: Venituri de 3 mil. euro in Romania, in primele 8 luni de activitate

Cele 3 magazine Cropp Town detinute de companie in Romania au inregistrat venituri de aproape 2,5 mil. lei cu TVA inclus (circa 640.000 euro), pana la sfarsitul lui noiembrie, a spus Alexander Zeciu, directorul general al companiei.

Primul magazin de haine si accesorii CroppTown a fost deschis in iunie 2008, in Braila. Al doilea magazin al brandului se afla in mall-ul din parcul de retail Vitantis din Capitala si cel de-al treilea se afla din Liberty Center.

Compania are pana in prezent deschise si 5 magazine sub brandul Reserved. Primul dintre acestea a fost deschis in aprilie 2008 in Baneasa Shopping City.

„Magazinele Reserved au inregistrat venituri de aproape 10 mil. lei, cu TVA inclus (circa 2,56 mil. euro)”, a spus Zeciu.

LPP Fashion a intrat pe piata romaneasca in 2007 si a deschis primul magazin, sub marca Reserved, in primavara lui 2008.

LPP Fashion detine in Romania brandurile Reserved, CroppTown si Esotiq.