- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

NewYorker se asteapta anul acesta la vanzari cu circa 10% mai mari in Romania

14 Feb, 11:58 • cristina.mihai
Compania de articole vestimentare NewYorker se astepta ca vanzarile magazinelor din Romania, care au fost deschise si in 2010, sa fie cu circa 10% mai mari in acest an, a spus Mihai Sindrilaru, area manager pe Romania al retailerului.
NewYorker se asteapta anul acesta la vanzari cu circa 10% mai mari in Romania

„Ne bazam estimarile in principal pe strategia noastra de vanzari. Nu vom avea neaparat mai multe promotii decat in 2010, insa acordam o mai mare atentie prezentarii”, spune Sindrilaru.

Compania are 17 magazine in Romania, iar pentru anul acesta mai are in plan sa deschida noi unitati. Sindrilaru nu a dorit insa sa precizeze care este numarul exact al magazinelor care vor fi inaugurate in acest an.

Despre perioada reducerilor, oficialii New Yorker spun ca vanzarile sunt bune.

„Inca nu s-a finalizat perioada reducerilor asa ca nu avem cifrele finale, insa din ceea ce am vazut pana acum vanzarile au fost mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut. Daca in 2010 a mers bine, in 2011 vanzarile au mers si mai bine”, spune Mihai Sindrilaru.

New Yorker este unul dintre principalii jucatori de pe piata articolelor vestimentare, alaturi de Inditex, LLP Fashion sau Kiabi.