- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

\”Ochelarii-video\” ajung saptamana viitoare in Romania

03 Dec, 17:04 • cristina.mihai
Compania ABN Systems International va incepe sa comercializeze de saptamana viitoare prin intermediul magazinelor Media Galaxy ochelarii video MyVu, care permit vizionarea de date multimedia prin conectarea la un player extern. Tinta de vanzare este de minim 50 de unitati pana la finalul anului.
\Ochelarii-video\ ajung saptamana viitoare in Romania

Pentru 2009, compania se asteapta sa vanda cateva sute de ochelari video MyVu, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.

Ochelarii video au capacitatea de a reda date multimedia de pe orice dispozitiv care are iesire audio-video si vor avea preturi cuprinse intre 650 si 1.400 lei, in functie de gama.

Persoanele care detin un media player, un PlayStation sau un iPhone fac parte din publicul tinta pentru ochelarii video.

Cumparatorii de ochelari video MyVu vor fi persoane active, pasionate de tehnologie, cu venituri medii, au spus reprezentantii ABN.

ABN Systems International este reprezentant autorizat in Romania al companiilor Plantronics B.V., GN Netcom AS, Polycom, Maxcom, Lifesize, Konftel, Manhattan si Intellinet.