- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

PlayCool: Concertul AC/DC nu a fost o inselatorie, am returnat banii pe bilete

17 Apr, 14:13 • elena.olteanu
Compania PlayCool, care urma sa se ocupe de aducerea trupei straine AC/DC la festivalul Bucharest Rock Arena, a returnat suma de 50.000 de lei furnizorului de bilete TicketPoint, dupa ce evenimentul a fost amanat. Totusi, oficialii TicketPoint spun ca nu-si vor retrage cererile pentru daunele de imagine suferite.
PlayCool: Concertul AC/DC nu a fost o inselatorie, am returnat banii pe bilete

„PlayCool nu a intentionat niciun moment sa induca in eroare sau sa comunice eronat vreo informatie cu privire la Bucharest Rock Arena in niciun scop: comercial sau de imagine”, se spune intr-un comunicat de presa postat pe site-ul oficial al evenimentului.

„Din pacate, media a preluat informatia eronat, lasandu-se influentata de partile care au comunicat direct cu ea, profitand de faptul ca managementul companiei noastre nu era in Romania si nu putea fi contactat, acest fapt fiind cunoscut de asa zisii „parteneri” locali, care se presupune ca ar fi trebuit sa puna umarul la organizarea evenimentului nu sa ii puna bete in roate”, a declarat in comunicatul de presa Eran Douchan, actionarul principal al PlayCool.

„Vom cere in continuare daune de imagine”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Andrei Tuturuga, general manager TicketPoint.

Suma de 50.000 de lei a fost restituita joi (16 aprilie), PlayCool datorand in continuare TicketPoint 1.700 lei, potrivit reprezentantilor TicketPoint.

Reprezentantii PlayCool nu au putut fi contactati de catre DailyBusiness.ro

Festivalul Bucharest Rock Arena, care ar fi trebuit sa se desfasoare in perioada 30-31 mai, pe Autostrada Soarelui si al carui cap de afis a fost anuntata trupa AC/DC, s-a amanat „din motive organizatorice”.

Reprezentantii AC/DC au dezmintit oficial prezenta trupei in Romania.