- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Prăjitura care se face singură. Rețeta pas cu pas a deliciosului desert

05 Feb, 12:38 • Bruma Loredana
Prăjitura care se face singură este ideală pentru cei care nu au prea mult timp la dispoziție pentru a sta în bucătărie. Are un gust senzațional și se face foarte repede și ușor.
Prăjitura care se face singură. Rețeta pas cu pas a deliciosului desert

Prăjitura care se face singură este un desert absolut senzațional. Pe lângă faptul că se face foarte repede, este și foarte gustos. Cei dragi, în special cei mici, vor fi cuceriți pe loc de gust.

Prăjitura care se face singură. Rețeta pas cu pas

Pentru prepararea acestui desert ai nevoie de următoarele ingrediente: 115 g făină, un pahar apă, un pahar cu zahăr, două pahare lapte cald, patru ouă, 125 g unt, o linguriță esență de vanilie

Mod de preparare:

Trebuie să separi albușurile de gălbenușuri, după care să bați albușurile spumă împreună cu un praf de sare. Topește untul, iar până se răcește bate gălbenușurile cu apa și zahărul, după care încorporează și untul topit și răcit. Adaugă și laptele, după care și făina cernută. Amestecă bine, apoi încorporează spuma de albușuri cu o spatulă, scrie spynews.ro. 

Tapetează o tavă cu unt și făină și adaugă compoziția în ea. Se dă tava la cuptor pentru o oră, la o temperatură de 180 de grade.

După ce prăjitura este gata, se scoate de la cuptor și se lasă să se răcească. La final, se pudrează cu zahăr și se decorează după cum dorește fiecare.

Urmărește Daily Business pe Google News