- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Prima sala de laser tag din Cluj-Napoca, deschisa printr-o investitie initiala de 50.000 de euro

10 Mar, 10:31 • elena.olteanu
Doi tineri antreprenori, Alexandru Raduca si George Vrabie, au deschis la Cluj-Napoca, la finalul lunii februarie, prima sala de laser tag din oras, sub numele de Laser-Fun, printr-o investitie initiala de 50.000 de euro, a declarat pentru DailyBusiness.ro unul din actionari.
Prima sala de laser tag din Cluj-Napoca, deschisa printr-o investitie initiala de 50.000 de euro

Acestia estimeaza ca in primul an de functionare sa inregistreze 5.000 de clienti lunar.

Totodata, investitia se va mari anul acesta, dupa ce mai multe atractii vor fi aduse in cadrul salii de laser tag.

„Investitia initiala a fost de 50.000 de euro, insa pe parcursul acestui an se va mari, pentru ca vom aduce si alte mijloace de entertainment”, a spus Alexandru Raduca, unul din actionarii salii, adaugand ca in aceasta saptamana vor aduce un mini circuit de Formula 1, controlat prin telecomenzi, denumit „slot car”.

Tarifele practicate pornesc de la 10 lei pentru un joc de 12 minute si pot ajunge pana la 300 de lei pentru 500 de minute de joc. Cu toate acestea, tarifele se pot modifica in functie de starea vremii, numarul persoanelor sau frecventa de joc. Spre exemplu, intr-o zi ploioasa12 minute de joc costa 8 lei si 10 lei pentru 20 de minute.

Publicul tinta pentru Laser-Fun sun persoanele cu varsta cuprinsa intre 12 si 35 de ani, dar cei doi actionari au ca obiectiv principal atragerea companiilor in organizarea de actiuni company out, PR, programe de teambuilding, aniversari si petreceri surpriza, petreceri private si corporate.

Jocul de laser tag este similar cu paintball-ul sau airsoft-ul, principala diferenta fiind echipamentul mai comod si jocul inofensiv. Jocul se desfasoara intr-o arena labirint. Echipamentul contine o arma ce trage cu o raza laser si o vesta usoara cu senzori electronici ce detecteaza razele laser trase de armele celorlalti jucatori. Echipele se recunosc prin culoarea luminii emise de vesta si arma.