- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Restaurant de 1,4 mil. euro din Bucuresti, rezervat peste 50% inainte de deschidere

07 May, 00:00 • cristina.mihai
Compania cu capital grec Epitome va deschide vineri un restaurant exclusivist, in zona Piata Romana din Bucuresti, printr-o investitie de 1,4 mil. euro. Pentru prima saptamana, peste 50% din mesele unitatii sunt deja rezervate, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Aris Tsouros, director general al restaurantului.
Restaurant de 1,4 mil. euro din Bucuresti, rezervat peste 50% inainte de deschidere

Capacitatea restaurantului este de 180 de persoane, iar terasa cuprinde 100 de locuri.

„Avem rezervari satisfacatoare pentru prima saptamana dupa deschidere, peste 50% din capacitate”, a spus Tsouros, care a precizat ca investitia in restaurant a fost realizata din fonduri proprii.

Care sunt atuurile restaurantului, denumit Illusions? Parcare cu valet, magazin cu articole de lux, limuzina, meniu in 14 limbi, saloane private, care pot fi inchiriate 24 de ore pe zi, muzica live, si spectacole de dans sau iluzionism.

Restaurantul Illusions se adreseaza oamenilor de afaceri, ambasadorilor, reprezentantilor institutiilor internationale si VIP-urilor.

„Am cercetat piata. Sunt cateva restaurante bune, am fost in toate, dar daca stai si esti atent la detalii observi ca fiecare dintre aceste restaurante au scapari, iar in acest domeniu detaliile fac toata diferenta”, a declarat Aris Tsouros.

„Nu trebuie sa uitam sa Romania este o piata in care industria de lux pe partea de ospitalitate este inca la inceput”, a adaugat Tsouros, care se asteapta la vanzari de minim 50.000 euro lunar in cadrul restaurantului.

„Vanzarile depind foarte mult de sezon. Illusions este un restaurant de iarna, chiar daca avem si terasa. Este o perioada dificila pe piata, dar am observat ca in vremuri de criza oamenii ies mai putin, dar atunci cand ies, vor mai multa calitate”, a explicat seful restaurantului.

O masa la Illusions costa in medie 150 de lei, fara a include vinul. Restaurantul are specific frantuzesc cu influente orientale si mediteraneene.

Epitome a inchiriat pentru 10 ani si a reamenajat vila in care se afla restaurantul. Aceasta a apartinut unuia dintre cei mai celebri medici din perioada interbelica, farmacologul Socrate Lalu.

Compania mai are in plan sa deschida un boutique hotel de lux in centrul Capitalei. In prezent, oficialii firmei sunt in negocieri pentru a inchiria cladirea.