- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

SoftVision si-a dus angajatii pe Mediterana la aniversarea de 10 ani

08 Oct, 11:34 • cristina.mihai
Compania de IT outsourcing SoftVision a investit peste 100.000 euro pentru a aniversa cei 10 ani de activitate, oferind angajatilor o croaziera pe Marea Mediterana la sfarsitul lunii trecute, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
SoftVision si-a dus angajatii pe Mediterana la aniversarea de 10 ani

SoftVision are birouri in Cluj, Timisoara si Baia-Mare si numara peste 350 de angajati. Dintre acestia, circa 300 au acceptat invitatia de a merge pe Mediterana.

Croaziera propriu-zisa a durat 4 zile, insa excursia a fost de 7 zile, incluzand si drumul spre Atena, unde s-a facut imbarcarea pe vasul de croaziera.

In timpul crozierei angajatii au avut program liber, nefiind organizate team-building-uri clasice. In una din cele 4 zile de croaziera a fost organizata si o seara aniversara in care s-a vizionat un film despre trecutul si planurile de viitor ale firmei.

Reprezentantii companiei se asteapta ca oamenii sa fie mai deschisi unul cu celalalt – avand in vedere ca angajatii din toate sediile firmei au avut posibilitatea sa comunice.

Desigur, indirect, acest beneficiu va contribui la cresterea fidelitatii fata de companie – insa nu acest a fost punctul central al evenimentului, au adaugat oficialii companiei.