- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Targul de Paste de la Dalles, investitie de cateva sute de mii de euro

17 Apr, 12:21 • cristina.mihai
Compania romaneasca de organizare de evenimente X Po Noi, membra a grupului de firme Noi, investeste cateva sute de mii de euro pentru organizarea si promovarea celei de-a treia editii a targului traditional de Paste de la sala Dalles din Capitala, au declarat reprezentantii companiei pentru DailyBusiness.
Targul de Paste de la Dalles, investitie de cateva sute de mii de euro

Campania de promovare are loc pe mai multe canale, de la outdoor, la presa scrisa si radio.

Targul, denumit D’alle Primaverii, va avea loc intre 18 si 26 aprilie, iar organizatorii estimeaza ca va atrage minim 40-42.000 de vizitatori, similar cu anul trecut.

„Numarul de vizitatori a crescut de la an la an, insa este dificil de estimat cu cat va creste in cadrul acestei editii”, a spus Iuliana Radu, PR manager X Po Noi.

In cadrul evenimentului vor fi prezenti mai multi mesteri populari, aceasta editie axandu-se mai mult decat in cadrul celorlalte pe produsele unicat, facute manual.

„Am inceput in trecut sa punem accent pe acest tip de produse si sa formam publicul, iar acum incercam sa pozitionam targul ca unul in care se gasesc, in mare parte, produse cu un plus de valoare”, a mai spus Radu.