- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Willon Harbour a vandut intr-o luna 25% din cat a estimat pe 2008

30 May, 11:51 • cristina.mihai
Comerciantul de ambarcatiuni Willon Harbour a inregistrat in prima luna de activitate vanzari de 250.000 euro, circa 17% din estimarea pe intreg anul financiar, care se va incheia in aprilie 2009, si 25% din veniturile prognozate pe 2008, au declarat pentru DailyBusiness reprezentantii companiei.
Willon Harbour a vandut intr-o luna 25% din cat a estimat pe 2008

Compania vinde ambarcatiuni la preturi care incep de la 8.000 de euro si pot ajunge la 350.000 de euro.

Cifra de afaceri estimata pentru finalul anului 2008 este de 1 milion de euro, iar pentru finalul anului financiar, care va surveni in aprilie 2009, sunt programate vanzari de 1.5 milioane de euro.

Willon Harbour a vandut in prima luna 7 ambarcatiuni, vanzarile fiind dinamizate si de participarea la Romanian Boat Show de luna aceasta.

Compania a investit 1 milion de euro in primul showroom amplasat in apropierea podului Otopeni, deschis in aprilie.

Showroom-ul are o suprafata totala de 700 metri patrati si o capacitate de stocare de 14 ambarcatiuni.

Printre marcile iahturilor expuse se numara Regal Boats din SUA, Pedro Boats din Olanda, Galeon din Polonia, Ocqueteau din Franta si Yamaha din Japonia.

„Target-ul nostru sunt persoanele active, oamenii de afaceri, middle si top manageri care si-au rezolvat problema casei, a masinii si a vacantelor si care acum isi pot orienta bugetul catre achizitionarea unei ambarcatiuni”, a declarat, anterior, Gabriel Hanganu, proprietarul Willon Harbour.