- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Agentia Elevate vinde 16.000 noi spatii in colaborare cu Afisul orasului meu

28 May, 11:12 • sergiu.mihalcea
Agentia de publicitate indoor Elevate a incheiat un contract de colaborare cu compania Afisul orasului meu, o retea nationala de panotaj publicitar in scari de bloc, in urma caruia isi extinde portofoliul de locatii cu peste 16.000, informeaza oficialii agentiei.
Agentia Elevate vinde 16.000 noi spatii in colaborare cu Afisul orasului meu

„Colaborarea a venit in urma unei propuneri din partea celor de la Afisul orasului meu, iar durata contractului este de 2 ani, pana in 2010”, a declarat pentru DailyBusiness Catalina Murariu, brand manager al agentiei Elevate.

„In ce priveste estimarile de venit, pot spune ca nu ne-am gandit inca la asa ceva deoarece ofertarea noilor spatii spre vanzare este inca la inceput”, a mai spus Catalina Murariu.

In mai, Elevate a finalizat negocierile pentru a deveni reprezentant de vanzari pentru Afisul orasului meu, retea dedicata panotajului in scari de bloc. Serviciul este compatibil cu Elevate si reprezinta un serviciu complementar pe nisa VCTH (very close to home – foarte aproape de casa), dupa cum au explicat oficialii Elevate.

„Prin aceasta oferta noua, aducem pe indoor audienta comparabila cu cea din publicitatea stradala, in conditii de receptare nedistorsionata, toate acestea la cel mai scazut pret pe mie din publicitatea indoor”, a spus Tudor Maxim, director general al Elevate.

Noua retea aduce 16.000 de locatii noi in 16 orase mari din intreaga tara, precum Craiova, Ramnicu-Valcea, Cluj-Napoca, Satu-Mare,Sibiu, Timisoara sau Bucuresti, si are un public estimat la 1,3 milioane de persoane.

Afisele din scarile de bloc au dimensiuni mari, de 1,2 x 0, 75 metri si sunt amplasate in zona avizierului sau a cutiilor postale. Pe langa reclame, afisele au o sectiune dedicata informatiilor utile. Serviciul este potrivit pentru promovarea bunurilor de larg consum, a marilor retaileri si a bancilor, dupa cum au declarat reprezentantii companiei Afisul orasului meu.

Compania Afisul orasului meu, lansata in Cluj, are 7 ani de experienta in panotajul publicitar in scari de bloc, in prezent ajungand la o retea de 16 orase. Compania ofera servicii complete de montare, monitorizare si intretinere a afiselor.

Agentia Elevate, infiintata in 2005, este initiatoarea conceptului de publicitate in lift din Romania si este membru fondator al Asociatiei Romane de Indoor Advertising. Elevate acopera in prezent o retea de peste 2000 de lifturi amplasate in zone rezidentiale si cladiri de birouri din Bucuresti, precum si in 10 mari orase din tara.