- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Asocierea cu reteaua Fleishman-Hillard a mai adus un client in portofoliul 2activePR

25 Nov, 11:52 • Redactia DailyBusiness
Agentia de relatii publice 2activePR gestioneaza, din luna octombrie, contul de PR din Romania al companiei aeriene British Airways, in urma unui pitch international castigat de Fleishman-Hillard, reteaua la care este afiliata agentia, au anuntat reprezentantii 2activePR. Contractul cu British Airways a fost semnat pe o perioada de 1 an cu posibilitate de prelungire, au declarat acestia pentru DailyBusiness.ro
Asocierea cu reteaua Fleishman-Hillard a mai adus un client in portofoliul 2activePR

2activePR va oferi companiei British Airways atat servicii de comunicare corporate, cat si de produs. 2activePR se va ocupa si de organizarea evenimentelor pentru presa, lansarile noilor rute si va oferi consultanta in managementul crizei.

Prioritatile agentiei 2activePR vor fi activitatile de comunicare pentru prezentarea serviciilor premium oferite de British Airways, dar si a ofertelor promotionale.

2activePR s-a lansat pe piata locala de PR in anul 2000 si s-a afiliat retelei internationale de relatii publice Fleishman-Hillard in vara acestui an.

Agentia ofera servicii complete de consultanta in comunicare corporate si de marketing, management de criza, campanii de informare si educare, platforme si proiecte CSR, servicii de event management si marketing.

Echipa 2activePR reuneste 14 consultanti cu experienta in PR, media, BTL, marketing si advertising. Portofoliul de clienti include companii si branduri ca Adesgo, Adidas, Albalact, Anchor Grup, Procter&Gamble, sau Ursus.

In 2009, 2activePR a castigat conturile Timisoreana, Romstal, Adesgo, Lenovo si Pernod Ricard. Cifra de afaceri a agentiei 2activePR in 2008 a fost de peste 760.000 euro, in crestere cu aproape 30% fata de anul precedent.