Media & Advertising

CNA, amenda maxima pentru Antena 1. Vezi motivul

25 May, 16:00 • ioana.mucenic
Antena 1 a fost sanctionata de catre Consiliul National al Audiovizualului cu amenda maxima posibila, respectiv 200.000 de lei.
CNA, amenda maxima pentru Antena 1. Vezi motivul

Decizia a fost luata din cauza mai multor editii ale emisiunii „Un show pacatos”, difuzate in martie, aprilie si mai, in care invitatii au folosit un limbaj vulgar, s-au certat si si-au adus acuzatii.

Reprezentantii CNA au analizat in sedinta de vineri mai multe editii ale „Un show pacatos”, in urma carora institutia a primit 12 sesizari de la telespectatori, dar si de la Carmen Hara. 

Potrivit avocatului acesteia, Barbu Mihai, in cinci editii ale emisiunii difuzate la Antena 1, Carmen Hara a fost „linsata mediatic”.

In replica, realizatorul Dan Capatos a spus ca a vrut sa demonstreze, in emisiunile sale, ca Harra este „o clarvazatoare impostoare”. 

In luna februarie, Antena 1 a mai fost sanctionata, cu aceeasi suma, de 200.000 de lei, si cu suspendarea emisiei timp de 10 minute, pentru difuzarea filmului care prezenta imaginile cu fostul premier Emil Boc nud,  tot in emisiunea lui Dan Capatos.